Bedrijven

 

Maak een positieve impact!
Zet sponsoring in ten behoeve van de Leidse gemeenschap voor een maatschappelijke bijdrage aan een waardevol sociaal project. Hier telen we in een samenwerkingsverband van specialisten en vrijwilligers, de hoogste kwaliteit biologische groenten voor de 600 huishoudens die afhankelijk zijn van Voedselbank Leiden. Help je mee?

Eenmalig, maandelijks of jaarlijks, doneren kan direct via onze website.

 class=

Wat we kunnen met jouw bijdrage:

De verse groenten kickstart

Voor € 50,00 helpt jouw bedrijf een gezin een maand lang aan verse groenten. Een mooi bedrag om te sponsoren als maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk. Wij denken graag mee over een passende manier om dit cadeau te geven.  

Het jaarlijks groentefeest

Met een bijdrage van € 330,00 per jaar helpt jouw bedrijf een gezin een heel seizoen aan de beste kwaliteit groenten. 30 weken lang genieten zij van een gevarieerd dieet met groenten die hen voldoende voedingswaarden bieden.  

Groen voor de toekomst 

Het doel voor 2024 is een oogst van 325 porties verse groenten per week. Dit komt neer op een investering van € 22.750. Zowel Ekklesia Leiden als de Voedselbank dragen 10% van de seizoenkosten bij, doet jouw bedrijf mee met € 2.275,00?  

 class=

Een autonoom project, gedragen door vrijwilligers

Stichting De Groentedeler is een particulier, duurzaam, maatschappelijk betrokken en sociaal project dat jaar na jaar groeit. Er worden fondsen geworven en een team experts borgt de kwaliteit en groei voor een toekomstbestendige organisatie. Zo weten talloze vrijwilligers, waaronder zwaargewichten uit de tuinbouw, adviseurs, politici en bankiers, dit project steeds verder te brengen.  

 class=

Maatschappelijke impact met relatiegeschenken en events

Stuur je relaties een symbolisch groentepakket ten bate van De Groentedeler, voorzien van jouw boodschap en logo. Of organiseer, voor extra verbinding en bewustwording, een evenement waarin het belang van duurzame voedselproductie en gezonde voeding centraal staat. Een van onze experts kan hiervoor een inhoudelijke bijdrage leveren.