Fondsen

Draag bij aan een sociaal gedreven project met maatschappelijke impact!
Een samenwerkingsverband waar verbinding, gemeenschap en duurzaamheid centraal staan. Waar mensen samenkomen in de ondersteuning van minderbedeelden. Waar we met elkaar werken aan bewustzijn rond gezonde voeding en een betere, duurzamere toekomst voor iedereen. Help ons de belangen van mens en maatschappij te verenigen. 

Eenmalig, maandelijks of jaarlijks, doneren kan direct via onze website.

 class=

Wat we kunnen met jouw bijdrage:

Het jaarlijks groentefeest

Voor € 330,00 ontvangt een gezin van de Leidse Voedselbank een heel seizoen kersverse groenten. Met deze bron van essentiële voedingsstoffen werken we aan een groeiend bewustzijn rond gezonde voeding en een gevarieerd dieet voor iedereen. 

Groenteboost voor vijf

Met een bijdrage van € 1.650,00 maakt jouw fonds een blijvende impact. Met dit bedrag steun je maar liefst 5 gezinnen een heel seizoen lang met verse groenten, allemaal geoogst en meegegeven aan de Voedselbank door onze vrijwilligers in de tuin. 

Groen voor de toekomst 

Het doel voor 2024 is een oogst van 325 porties verse groenten per week. Dit komt neer op een investering van € 22.750. Zowel Ekklesia Leiden als de Voedselbank dragen 10% van de seizoenkosten bij, doet jouw fonds mee met € 2.275,00?  

 class=

Samen voor een betere toekomst

Wij streven ernaar om dit initiatief verder door het land te verspreiden. Met de steun van jouw fonds zetten we onze kennis en ervaring in om tuinen en steden door het hele land te inspireren. We gaan door tot iedereen beschikking heeft over gezonde voeding en voldoende bewust is om een betere toekomst vorm te geven. 

 class=

Duurzaamheid en educatie

Een betere toekomst begint met bewustwording. Door mensen uit de stad en van het platteland samen te brengen creëren we verbinding, niet alleen onderling maar ook met onze aarde. Dit vormt de basis om mensen verder te kunnen informeren over duurzame teelt, landbouw, gezonde voeding en de keuzemogelijkheden die zij hebben. Zo zorgen we met elkaar voor een gezonde leefomgeving voor iedereen.