Het jaar uitlopen voor Stichting De Groentedeler

Jaar uitlopen Movemeant

Met bewuste stappen het nieuwe jaar in

Om stil te staan bij het oude jaar en het nieuwe jaar met bewuste stappen te beginnen, kun je meewandelen met de audio inspiratiewandelingen van Movemeant. Deze wandelingen kun je doen op je eigen tijd, eigen tempo en eigen plek en met de audio’s in je oren word je uitgenodigd om stil te staan bij de stappen die je hebt gezet het afgelopen jaar en in het nieuwe jaar wilt gaan zetten. Terwijl jij stilstaat bij jouw eigen stappen, gaat er ook 5 euro per wandelaar naar Stichting De Groentedeler.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt voor de wandelingen, krijg je de audio’s om op pad te gaan toegestuurd in je mailbox, ook ontvang je een online werkboek waar je de vragen uit de wandelingen kunt nalezen.

Op woensdag 27 december ontvang je de audio’s om het jaar uit te lopen en op maandag 1 januari ontvang je audio’s om het nieuwe jaar weer in te lopen. Het enige wat je nodig hebt, is een koptelefoon of oortjes, een opgeladen telefoon en een schrijfboekje met pen.

Wanneer en waar je gaat wandelen, kun je zelf bepalen. De audio’s blijven nog de hele maand januari beschikbaar.

Movemeant en stichting De Groentedeler

Deze wandelingen zijn ontwikkeld door Marit Nieboer – Klapwijk. Zij heeft zelf voor de derde keer opnieuw leren lopen en inspireert en begeleidt nu als coach en ervaringsdeskundige in het zetten van  bewuste en betekenisvolle stappen, juist omdat we zo gemakkelijk voorbij lopen aan de dingen die er echt toe doen.

Marit is een goede bekende van de stichting en was betrokken geweest bij de allereerste stappen van het project ‘De Groentedeler’ vanuit de Ekklesia Leiden. Ook vorig jaar was deze actie een succes, toen liepen er 70 wandelaars mee en konden we één gezin in 2023 wekelijks van verse en gezonde groenten voorzien.

Meelopen?

Meer informatie over deze wandelingen vind je op: hetjaaruitlopen 23-24 – Movemeant
Via deze website is ook mogelijk om aan te melden.