Dé benefietvoorstelling van het jaar

Met dit jaar: een Verse Blik op Samen Wortelen

Na het succes van de vorige editie organiseren De Benefietvogels ook dit jaar een wervelende benefietvoorstelling ten behoeve van Stichting De Groentedeler. Een show waarbij we samenkomen en ons laten verrassen en verwonderen via uiteenlopende podiumkunsten. Waar we elkaar kunnen ontmoeten en het plezier van de voorstelling met elkaar kunnen delen. Waar we ons opnieuw bewust worden van de waarde van het samenzijn, van het samen delen en natuurlijk van het samen wortelen. Een uniek initiatief waarmee er nóg meer mensen kunnen worden voorzien van verse en gezonde voeding.

 class=
Ins Blau class=

Drie benefietvoorstellingen

In het weekend van 26 en 27 oktober toveren de Benefietvogels Theater Ins Blau in Leiden opnieuw om in hét centrum van de Verse Blik. Hier organiseren zij drie voorstellingen gevuld met muziek, dans en adembenemende aerial acts ten behoeve van Stichting De Groentedeler. De première vindt plaats op zaterdagavond, waarna er op zondag zowel ’s middags als ’s avonds een optreden zal plaatsvinden.

Wil jij je net als de rest van het publiek laten verrassen, verwonderen en samen wortelen in de wonderlijke kracht van podiumkunsten?

Boek dan nu je ticket!

Wij kunnen je verzekeren dat dit een show is die je niet wil missen.

Een show met een visie

In een wereld waarin individualisering aan terrein wint, dreigen we de verbinding met elkaar en onze maatschappij soms kwijt te raken. Met Verse Blik streven de Benefietvogels ernaar om juist die verbinding weer een stukje te herstellen. Door kennis met elkaar te maken, door de verwondering en ervaringen zowel tijdens als na de show met elkaar te delen en natuurlijk door Stichting De Groentedeler te steunen in de missie om verse groenten toegankelijk te maken voor iedereen.

 class=

De Benefietvogels

Gedreven door maatschappelijke betrokkenheid zet Nora zich met de Benefietvogels in om een verschil te maken. Om mensen samen te brengen en bewustzijn te creëren, iedere keer met een ander thema. Hiervoor vertoont zij, samen met een groep medeartiesten, de podiumkunsten waar zij zelf zo in thuis is. Zodra je een kaartje koopt ben je er dus zeker van dat je niet alleen het organisatorisch talent van de Benefietvogels ziet dat deze artiesten bij elkaar bracht, maar ook de danskwaliteiten van Nora op het podium.

Waar die naam vandaan komt? Dat is een mooi verhaal!

In de vogelarij heb je drie soorten vogels: lokalen, exoten en dwaalgasten. Geen soort is meer geliefd dan de dwaalgast: een onverwachte vogelsoort die ergens de verkeerde kant op is getrokken en daardoor als onverwachte verschijning door vogelaars verwelkomd wordt. Zo trekken hordes enthousiastelingen er voor dag en dauw op uit om in Nederland de zeldzame Siberische tjiftjaf te zien. Diversiteit wordt hier bejubeld. Hoe anders kan dit zijn onder mensen, denkt Nora. Een goede reden om met de Benefietvogels te verbinden, wat voor vogel je ook bent.

Kaartjes kopen

26 oktober - 19:00 uur

Je kunt hier je zitplaatsen kiezen voor het benefietconcert van zaterdag 26 oktober om 19 uur.

27 oktober - 15:00 uur

Je kunt hier je zitplaatsen kiezen voor het benefietconcert van zondag 27 oktober om 15 uur.

27 oktober - 19:00 uur

Je kunt hier je zitplaatsen kiezen voor het benefietconcert van zondag 27 oktober om 19 uur.